Siirry suoraan sisältöön

Daedalus-lompakko

Daedalus-lompakko

Jokainen aktiivisesti kryptovaluutoilla kauppaa käyvä kuluttaja tai niitä omistava sijoittaja tarvitsee kunnollisen säilytyspaikan valuutoilleen. Näitä kutsutaan kryptolompakoiksi. Lompakot voivat olla joko digitaalisia tai fyysisiä, ulkoisia kovalevyjä.

Cardano eli Ada on yksi tämän hetken kiinnostavimmista ja potentiaalisimmista kryptovaluutoista. Ouroboros-algoritmiin perustuva Cardano on hajautettu, ympäristöystävällinen ja turvallinen valuutta, jolle on helppo povata ruusuista tulevaisuutta.

Daedalus

Cardanon säilyttäminen hoituu parhaiten Daedalus-lompakossa. Daedalus on suoraan yhteydessä lohkoketjua ylläpitävään palvelimeen, joten koko valuutan historia kaikkine transaktioineen on kiinteästi osa kyseistä lompakkoa. Tämän ansiosta kaikki Daedaluksen avulla tehdyt transaktiot ovat täysi turvallisia ja anonyymejä. Daedaluksen ansiosta Cardanon ostamiseen ja säilyttämiseen ei tarvita ollenkaan kolmansia osapuolia, joten tietoturvariskit on minimoitu.

Ominaisuudet

Helppo- ja nopeakäyttöinen lompakko

Daedalus on helppo ladata ja ottaa käyttöön. Lompakko toimii erillisenä tietokoneelle ladattavana sovelluksena, jonka asennusprosessi on sujuva ja yksinkertainen. Jos lompakon kanssa ilmenee ongelmia, niin Daedaluksella on kattava tekninen tuki.

Paikallisesti säilötyt valuutat

Koska Daedalus ladataan käyttäjän omalle laitteelle, siellä säilötyt valuutat eivät sijaitse kolmannen osapuolen pyörittämällä palvelimella. Tämän ansiosta ulkopuoliset tahot eivät pääse lompakkoon käsiksi.

Salatut yhteydet

Kaikki tietoliikenne Daedaluksen välityksellä on salattu vahvasti, joten omien valuuttojen siirtäminen tapahtuu turvallisesti.

Lompakon palauttaminen ja varmuuskopiointi

Daedaluksen teknologia ja muistisäännöt mahdollistavat lompakon jatkuvan varmuuskopioinnin, sekä palauttamisen jos tarve vaatii. Oman laitteen hajoaminen ei siis tarkoita valuuttojen katoamista bittiavaruuteen.